REINIGING EN DESINFECTIE VAN FREZEN & INSTRUMENTEN

CT international is sinds 10 jaar importeur van de Duitse fabrikant dr. Schumacher. Deze firma uit Melsungen Duitsland behoort al ruim 30 jaar tot de top 5 producenten van hoogwaardige Hygiëne- en Desinfectiemiddelen. Hun produkten worden wereldwijd verkocht en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van desinfectie.

Alle produkten voldoen aan de meeste recente Europe eisen en normeringen en worden ingezet in de medische sector. Ze worden gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, (tand)artenpraktijk, pedicurepraktijk en door producenten van medische apparatuur.

Wij leveren deze producten overeenkomstig de ECHA richtlijnen. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het invoeren van de EU-wetgeving inzake chemische stoffen voor desinfectie. Hieronder vallen de REACH & de CLP richtlijnen. Samen met dr. Schumacher zorgt CT international ervoor dat deze richtlijnen en de daaruit voortvloeiende verplichtingen worden nageleefd met het op de markt brengen van de volgende produkten voor desinfectie van frezen & instrumenten.

  • Perfektan
  • Descodrill
  • Cleanisept Wipes
  • Descosept Wipes