De Descosept Sensitive wipes van dr. Schumacher zijn volledig vernieuwd!

Je kunt deze biologisch afbreekbare wipes gebruiken voor een universele, makkelijke en tijdbesparende desinfectie.

Ze hebben een brede effectiviteit en werken snel en laten geen residu achter op de oppervlakte.

Het Desotex Bio Vliesdoek is gemaakt van viscose en is volledig biologisch afbreekbaar. De gepatenteerde manier van vouwen en bevochtigen van de tissues zorgt voor het gemakkelijk uitnemen van de doekjes en zorgt voor de juiste verdeling van de vloeistof in de doekjes.

Dus altijd een voor een uitnemen en altijd de juiste hoeveelheid desinfectievloeistof voor oppervlakte en medische hulpmiddelen.

De Descosept senstives wipes hebben een breed werkingsspectrum en doden bacteriën, schimmels, gisten en Veel verschillende soorten virussen.

 

Interesse? Bel of Mail ons en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de veelzijdige toepassing van deze en andere wipes van dr. Schumacher met u te bespreken.

Dr. Schumacher is de grootste fabrikant van wet wipes in de EU en is met 1650 medewerkers in 8 landen één van de meest toonaangevende fabrikanten van desinfectiemiddelen.

De produkten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd met een volledige focus op sustainability, duurzaamheid dus.

De modernste productiefaciliteiten in Duitsland & Polen worden regelmatig gecontroleerd en het doel om materiaal zoveel mogelijk te hergebruiken heeft geresulteerd in een aanzienlijke vermindering van de CO2 reductie en een substantiële besparing in energie en waterconsumptie.

  • 100% Biodegradable Wipe Material
  • Non-Woven made from Renewable Resources
  • High Performance Cleaning
  • Optimized Wipe Structure

Sustainable * good cleaning performance * better range of coverage * high efficacy