Descodrill

Desinfectie vloeistof voor frezen en andere roterende instrumenten.

  • Vloeistof voor frezendesinfectie
  • Goede materiaal verdraagzaamheid
  • Zeer goed reinigingsvermogen
  • Geschikt voor gebruik in ultrasoonbad

Desco Drill vervangt sinds medio 2015 Desco Bohrerbad Zelfstandig reinigende, gebruiksklare vloeistof voor frezen (tandarts/pedicure/nagelstyliste) en andere roterende precisie instrumenten.

Met speciale oplosmiddelen en roestbeschermende bestanddelen. De vloeistof is Aldehyde en Phenol vrij, biologisch afbreekbaar en heeft een aangename geur. Descodrill wordt speciaal aanbevolen voor kwetsbare materialen zoals keramiek en hard metalen frezen. Ook geschikt voor aluminium en rubber componenten.

Gebruiksaanwijzing:

Roterende instrumenten/frezen direct na gebruik in de onverdunde vloeistof leggen. Voorafgaande reiniging is niet noodzakelijk. Gebruik hiervoor bij voorkeur een container met deksel. Neem de instrumenten na 15 tot 30 minuten uit de vloeistof en spoel ze daarna zorgvuldig af met een ruime hoeveelheid water van ten minste drinkwaterkwaliteit. Daarna/frezen drogen. Alleen als frezen sterk vervuild zijn is kan het nodig zijn om tussentijds te borstelen met een borstel Deze handeling kunt u meermaals uitvoeren totdat de frezen helemaal schoon zijn. (ivm besmettingsgevaar nooit beginnen met borstelen) Als U het product frequent gebruikt is dit niet meer het geval.

Vloeistof afhankelijk van vervuiling vervangen of na 24 uur. flacon 2 ltr., Let op! Onverdund gebruiken.

Breed werkingsspectrum:

Bakterizid (incl. MRSA)

Tuberkulozid

Levurozid

Fungizid (incl. C. Albicans)

Viruzid (incl. HBV, HIV, HCV, Polio, Papova-Polyoma, Adeno)

Geregistreerd volgens DGHM/VAH richtlijn en Conform EU-richtlijnen 93/42 EEC for medical devices.

Dit product bestellen