Sinds 13-3-2024 is Aseptoman MED geregistreerd als Biocide in Nederland als hygiënische en chirurgische handdesinfectants. 

Aseptoman Med is een handdesinfectiemiddel op basis van alcohol en is dankzij het geringe percentage Ethanol in het bijzonder Huidvriendelijke en verdraagzaam. Het heeft een breed werkingsspectrum en is daarom niet alleen het ideale handendesinfectiemiddel voor de dagelijkse routine maar ook bijzonder geschikt bij een uitbraak binnen de zorg. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verpleegtehuizen of thuiszorg. Aspetoman Med is werkzaam tegen Noro- en Adeno virusbesmetting.

Deze handdesinfectants heeft een hoogwaardige terugvettende werking en is vrij van kleurstoffen en parfum. Hierdoor is het ook inzetbaar in de voedingsmiddelelen sector en voldoet het aan de HACCP normen.

 

Interesse? Bel of Mail ons en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de veelzijdige toepassing van dit product, of één van de  producten van dr. Schumacher met u te bespreken.

Met meer dan 1.600 werknemers is Dr. Schumacher GmbH vandaag de dag één van de toonaangevende fabrikanten van desinfectie- en hygiëneproducten in heel Europa. Zij ontwikkelen en produceren al ruim 40 jaar producten op het gebied van desinfectie, hygiëne, reiniging, verzorging en cosmetica.

De dagelijkse leiding en aansturing van dit familiebedrijf vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Malsfeld-Beiseförth. en de producten van Dr. Schumacher zijn volledig gecertificeerd en geregistreerd en worden gebruikt in de medische sector wereldwijd.

 

Wereldwijd is het bedrijf rechtstreeks vertegenwoordigd in acht landen en heeft het een netwerk van distributiepartners in 70 landen.

 

Alle producten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd met een volledige focus op sustainability, duurzaamheid dus.

De modernste productiefaciliteiten in Duitsland & Polen worden regelmatig gecontroleerd en het doel om materiaal zoveel mogelijk te hergebruiken heeft geresulteerd in een aanzienlijke CO2 reductie en een substantiële besparing in energie en waterconsumptie.

  • Viruzide PLUS, binnen 30 seconden
  • Huidvriendelijk ook bij intensief gebruik
  • Breed werkingsspectrum
  • Goede terugvettende werking

Dr. Schumacher is MDR certified * Hand and Skin disinfection * Cleansing and Care * Responsability and Sustainability

Aseptoman Med handdesinfectie, 500 ml N16666

7.95

Aseptoman Med 500 ml

  • Beperkt virucidaal PLUS binnen 30 seconden.
  • Door een lage alcoholconcentratie zeer goed huid verdraagzaam, zelfs bij frequent gebruik
  • Effectief tegen noro-, rota- en adenovirussen.
  • Breedspectrumwerking voor zowel routinematig gebruik als bij uitbraken